Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? webversie

Actuele informatie van en over Agrivaknet

Agrivaknet Nieuwsbrief 27 januari 2021

Woord van de voorzitter

Agrivaknet is één van de initiatiefnemers om aan te geven dat product-gebonden bedrijfsadviseurs naast hun vaktechnische kennis ook een aantoonbare bijdrage willen leveren aan het realiseren van de maatschappelijke doelen.
Middels onze Samen aan Tafel initiatieven dragen we eraan bij dat er een goede samenwerking tot stand komt tussen de product-gebonden adviseurs en de onafhankelijke adviseurs. Samenwerking wordt er ook gezocht op het sociaal maatschappelijke vlak via het platform AgriCoaches.

Onze themabijeenkomsten hebben in de toekomst raakvlakken met de 6 vaktechnische aandachtsgebieden die de overheid geformuleerd heeft in het kader van de Sabe-regeling. De 3 persoonlijke ontwikkelings-aandachtsgebieden van de Sabe-regeling gaan aandacht krijgen in het Kick-off Webinar Persoonlijke Ontwikkeling op 10 februari! De sessie vormt een drieluik van bewustwording, reflectie en toepassing. Hierbij staat de agrarisch ondernemer, de boer van de toekomst, centraal! Wat vraagt deze toekomstgerichte agrarisch ondernemer van jou als adviseur?

Webinar Persoonlijke Ontwikkeling 10 februari 2021

Ondernemers blijven zich ontwikkelen. Hoe zorg jij er als adviseur voor dat je voor blijft op de klanten die je bedient? Tijdens dit inspirerende kick-off webinar zorgen Marlies Bosker (organisatiecoach Movaeres), Carmen van Dam (coördinator LTO Academie) en Antoon Sanders (ondernemerscoach ZLTO) voor nieuwe inzichten die jou verder brengen in je persoonlijke ontwikkeling. Na afloop is er voor de liefhebber voldoende gelegenheid tot netwerken.

52577 MSD Agrivaknet Banner (1000x120)

Afrekenbare Stoffen Balans: Minas 2.0

Agrivaknet is betrokken bij de uitvoering van een aantal POP-3 projecten over precisiebesmesting en host hiervoor een aantal bijeenkomsten samen met de Agri Food Academy en het Nieuwe Netwerk.

In januari en februari organiseert NCOK wekelijks een uur durend Webinar over de Afrekenbare Stoffen Balans. Kijk op onze website voor het volledige programma. Alle bijeenkomsten zijn gratis!

Groen Kennisnet nieuws

Groen Kennisnet heeft een cursusomgeving ingericht voor het Scholings- en coaching programma Stikstof in de landbouw.
Aanmelden kan via de website van HAS hogeschool.

De artikelen van de Biokennisweek op Groen Kennisnet zijn hier terug te lezen.

Artikel over de vernieuwde Bestrijdingsmiddelenatlas.

Platform AgriCoaches

Het platform AgriCoaches bestaat inmiddels uit 12 agrarisch coaches. Het doel is om twee keer per jaar een intervisiebijeenkomst te houden. Rob Huinink en Lizanne Roeleven hebben op 12 januari een online intervisie bijeenkomst georganiseerd voor de aangesloten coaches.

Neem een kijkje op onze website en maak kennis met de AgriCoaches die zich hebben aangemeld voor het Platform AgriCoaches.
In onzekere tijden kunnen zij een welkome gesprekspartner zijn om te zoeken naar de juiste koers voor het boerenbedrijf.

Agrivaknet heeft ook nauwe banden met vertrouwensloket en ook in de agrozorgwijzer wordt een verwijzing gemaakt naar ondersteuning vanuit onze organisatie.

Agrivaknet728x90

Agenda bijeenkomsten Agrivaknet

Datum Stuurgroep Onderwerp

10 februari 2021                         Overall                                 Webinar Persoonlijke
                                                                                                Ontwikkeling

16 maart 2021                            Varkens                                Concepten in de varkens-
                                                                                                houderij (meer info volgt)

18 maart 2021                            Pluimvee                              Alternatieve voeding in
                                                                                                circulair denken (meer info volgt)

Vacatures

Field Technical Service Manager (Swine) / Netherlands

Boehringer Ingelheim

Are you passionate about animal health & wellbeing? This is your chance to apply your schientific knowledge to business and marketing purpose and grant animals a better access to health. For further information, please contact Ajaan Hijmans on telephone number +31 (0)6 53 905 829.

Specialist Melkveehouderij (Leeuwarden)

Durf jij het gesprek aan te gaan met melkveeveehouders om als sparringpartner te fungeren? Dan is Specialist Melkveehouderij jouw uitdaging. Jouw werkgebied omvat: Regio Friesland. Ben jij de bevlogen en ambitieuze persoon die wij zoeken als Specialist Melkveehouderij? Neem dan contact op met René Vreeswijk 06-22108104 of stuur hem een actueel CV met een korte motivatie naar rene@agrifoodcareer.com

Vleesvee specialist (Oost Nederland)

P. Bos Veevoeders

Wil je samen met ons gaan ondernemen en onze klanten helpen om de vleesveehouderij naar een hoger niveau te tillen? Stuur dan je cv en motivatie naar rene@agrifoodcareer.com of neem voor meer informatie telefonisch contact op via 06-22108104.

Product Manager Feed

Bio Enterprise

Als Technical Service Manager Feed ben je verantwoordelijk voor de (verdere) ontwikkeling van een programma aanvullende diervoeders en supplementen voor met name rundvee, varkens en pluimvee. Daarnaast bied je de bijbehorende technisch-commerciële ondersteuning naar de markt. Meer info of direct reageren? Bel +31 546 666666 en vraag naar Dhr. R. Loohuis.

Voor meer vacatures kijk op onze website!

Logo Boehringer

Vertrouwensloket Welzijn Landbouwhuisdieren

Agrivaknet is aangesloten bij het Vertrouwensloket Welzijn Landbouwhuisdieren

www.vertrouwensloketwelzijnlandbouwhuisdieren.nl

Deze nieuwsbrief wordt uitgegeven door Agrivaknet. Wilt u ook een banner in deze nieuwsbrief?
Neem dan contact op met het secretariaat van Agrivaknet:
T: 0570-550088
E: secretariaat@agrivaknet.nl
Indien u onze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen kunt u zich hier uitschrijven.
Copyright © Agrivaknet