Terugblik online training signaleren verminderde dierzorg

Maandag 5 juli organiseerde het Vertrouwensloket in samenwerking met Agrivaknet een online training ‘signaleren verminderde dierzorg’. Ruim 200 geïnteresseerden hadden zich voor deze training aangemeld.

Adviseurs, voerleveranciers, dierenartsen, hulpverleners, coaches en vanuit de overheid wilden meer weten over dit thema. Vooral omdat ze handvatten en tips willen hoe te handelen of omdat ze te maken hebben (gehad) met een situatie van verminderde dierzorg.

Lizanne Roeleven, agricoach bij Agrivaknet en Ankie de Jong, coördinator bij het Vertrouwensloket gaven de geïnteresseerden inzicht op dilemma’s bij en risicofactoren voor verminderde dierzorg. Verder werd besproken welke signalen er op wijzen dat het niet goed gaat en welke keuzes en mogelijkheden er zijn om te handelen. Tevens werd een toelichting gegeven op de werkwijze van het Vertrouwensloket: wat doet het Vertrouwensloket zodra zij een melding ontvangt?

Replay bekijken

Tijdens de training werden veel vragen gesteld. Niet alle vragen konden vanwege de tijd beantwoord worden. Binnenkort worden de vragen op de antwoorden gedeeld. Maar terugkijken kan nu al! Klik hier voor de link naar de replay van de online training ‘Signaleren verminderde dierzorg’.

Verdiepingstraining

Wilt u meer verdieping? In het najaar worden nog verdiepingstrainingen aangeboden. Klik hier als u vrijblijvend op de hoogte wilt worden gehouden van de verdiepingstraining ‘signaleren verminderde dierzorg’.