Deel je boerenverstand wereldwijd als Agripool expert

Sinds 1997 richt Agriterra zich op het professionaliseren van coöperaties en landbouworganisaties in landen in ontwikkeling, om door goede dienstverlening bij te dragen aan een beter toekomstperspectief van hun leden. Sinds 2015 ligt het accent van Agriterra’s aanpak op advisering, training en uitwisseling.

De Agripool volop in ontwikkeling
In Agriterra’s recruitmentbureau bundelen leden, bestuurders en medewerkers uit het Nederlandse (coöperatieve) agrarisch bedrijfsleven hun kennis en ervaring en stellen zich kandidaat om deze te delen met collega’s van organisaties in Afrika en Azië. Zo hebben de afgelopen jaren ook leden van Agrivaknet zich met succes ingezet voor Agriterra in o.a. Tanzania en China.

Sta jij open om je Nederlandse activiteiten af en toe te onderbreken voor een korte internationale adviesopdracht? En combineer jij sector gerelateerde kennis met een goede beheersing van de Engelse taal en een gezonde dosis culturele sensitiviteit en flexibiliteit? Dan nodigen we je van harte uit je interesse, vergezeld van een actueel cv, aan ons kenbaar te maken.

Wanneer we hierin voldoende aanknopingspunten zien nodigen we je graag uit voor een persoonlijk intake gesprek zodat we een goed beeld krijgen welke opdrachten het beste bij je zouden passen en informeren we jou over hoe één en ander in zijn werk gaat.

Eén ding kunnen we al wel verklappen; het is hard werken, het gaat altijd anders dan dat je gedacht had maar het is een ervaring om nooit te vergeten.

Meer informatie en verhalen van Agripooler experts kunt u vinden op onze website Agriterra.org/agripoolnetwerk/.

Agriterra

Willemsplein 42

6811KD Arnhem

 

Ingrid Koedijk
Recruiter Agripool
+31 26 354 2072
koedijk@agriterra.org
Lei van Haperen
Recruiter Agripool
+31 6 505 87 979
vanhaperen@agriterra.org