Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? webversie

Actuele informatie van en over Agrivaknet

25 maart 2024

Actualiteit

Er is veel ‘gedoe’ in het Haagse, ook als het gaat over bedrijfsadvisering en voorlichting. Agrivaknet organiseert op dinsdag 18 juni voor haar stuurgroepleden een dag ‘Stap in de wereld van’t Haagse’.

De Haagse besluitvorming heeft grote impact op het werk van de adviseur. Maar hoe komen die besluiten tot stand? Hoe kunnen we invloed uitoefenen op beleid? Het programma ‘Stap in de wereld van ’t Haagse’ geeft inzicht in de wereld van het ministerie van Landbouw, Natuur & Voedselkwaliteit (LNV) en de Tweede Kamer. Uiteraard is een lunch en een afsluitend etentje met interessante Haagse gasten een onderdeel van het dagprogramma. Ben je stuurgroeplid, wil je mee, heb je ideeën, vragen, geef het door aan het secretariaat en we kunnen er in de organisatie rekening mee houden.

De volgende nieuwsbrief blikken we terug op een zeer geslaagde themabijeenkomst ‘vrijloopkraamhokken’ afgelopen dinsdag bij Denkavit.

3 april 2024 - Algemene Ledenvergadering Agrivaknet

Onze Algemene Ledenvergadering wordt dit jaar gehouden op 3 april 2024 om 12.30 uur bij Cargill Animal Nutrition Innovation Center in Velddriel.

12.30 uur Ontvangst met lunch
13.30 uur Algemene Ledenvergadering Agrivaknet
14.30 uur Presentatie Cargill met rondleiding
16.30 uur Afsluiting met hapje en drankje

Ben je lid van Agrivaknet en wil je de Algemene Ledenvergadering bijwonen? Meld je dan aan via secretariaat@agrivaknet.nl.

52577-msd-agrivaknet-banner-1000x120

Uitnodiging deelname interview Vertrouwensloket

Agrivaknet is partner van het “vertrouwensloket”. In het kader van een onderzoekstage van laatstejaars Diergeneeskunde student, Carlijn Blom, wil het vertrouwensloket informatie verzamelen over het constateren van ‘verminderde dierzorg’ en het doen van een melding hiervan aan het vertrouwensloket. Carlijn Blom wil graag met een 5-tal erfbetreders in contact komen en met hun hierover een gesprek aangaan in de vorm van een interview. Lees de brief hieronder voor nadere toelichting op de website van Agrivaknet.

Kennismateriaal over bioveiligheid in de pluimveehouderij

De afgelopen vier jaar heeft ZLTO in Europees verband samengewerkt om het naleven van bioveiligheidsmaatregelen op pluimveebedrijven te verbeteren. Met regelmaat ligt immers vogelgriep op de loer, waardoor het naleven van bioveiligheidsmaatregelen essentieel is om het risico op besmetting te verminderen. Welke bioveiligheidsmaatregelen toegepast moeten worden is vaak welbekend, maar de naleving ervan kan geoptimaliseerd worden. In het NetPoulSafe project zijn daarom verschillende kennismaterialen ontwikkeld om de pluimveehouder te ondersteunen. Nuttig voor zowel de dierenartsen, adviseur of andere erfbetreders, als voor de pluimveehouder zelf.


Zie hiervoor het volgende nieuwsbericht.

23001_1-Agrivaknet-Actueel-preventie-werkt-banner-728x90px

TABOER nieuws

Stap voor stap omgaan met tegenslag, verlies, verdriet en verandering
Of het nu gaat om een echtscheiding, een mislukte overname, ongewenste kinderloosheid, of een onverwachte gebeurtenis als een dierziekte of een stalbrand: praten over zo’n ingrijpende ervaring kan onwennig, spannend en onveilig voelen. Maar je staat er niet alleen voor.
Op 26 maart organiseert TABOER een webinar over het omgaan met de verschillende emoties die bij dergelijke verlieservaringen horen. Voor als je zelf in een proces van afscheid nemen zit of anderen een luisterend oor wilt bieden.

𝗠𝗲𝗹𝗱 𝗷𝗲 𝗵𝗶𝗲𝗿 𝗱𝗶𝗿𝗲𝗰𝘁 𝗮𝗮𝗻.

𝗢𝗳 𝗸𝗶𝗷𝗸 𝗵𝗶𝗲𝗿 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗺𝗲𝗲𝗿 𝗶𝗻𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝘁𝗶𝗲.

Herkenbaar betere bedrijfsadviseur op website Agrivaknet

Ben je lid van Agrivaknet en wil je op onze website staan?

Neem dan contact met ons op via secretariaat@agrivaknet.nl.
Agrivaknet728x90

Groen Kennisnet nieuws

Nieuwsbrief nummer 398

Ben jij een van de weinigen die onze nieuwsbrief nog niet ontvangt? Abonneer je dan hier!

Logo handtekening (1)

Publicaties Agrivaknet

Agenda bijeenkomsten Agrivaknet

Datum Stuurgroep Onderwerp

3 april 2024                                Alle sectoren                           Algemene Ledenvergadering

Agenda externe bijeenkomsten

Datum Onderwerp

23 oktober 2024                         Seminar Smart Fertilization  tijdens RMV  Hardenberg


27 november 2024                     Seminar Smart Fertilization  tijdens RMV Gorinchem


Vacatures

Key Account Manager Pluimvee Benelux

MSD Animal Health
Heb jij een commerciële instelling en ervaring met pluimvee en interesse om te pionieren in de gehele BeNeLux? Kom jij ons team versterken met jouw talent?

Account Manager Swine

Zoetis is een internationaal diergezondheidsbedrijf. Heb jij ervaring als adviseur in de varkenshouderij en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Kom werken voor de internationale marktleider in diergezondheid! Neem voor meer informatie contact op met Chris Salentijn 06-29239211 of klik op onderstaande button.

Key Accountmanager Vaccins

Elanco is de wereldwijde leider op het gebied van diergezondheid. Als Key Accountmanager Vaccins zal jij de groei realiseren van de verkoop van Elanco’s pluimvee vaccins in de Benelux markt. Vanuit deze positie ben je adviseur en sparringspartner voor grote broederijen, dierenartspraktijken, mengvoerindustrie en pluimveebedrijven.

Klik op onderstaande button voor meer informatie.

General Manager Vepymo

Broederij Vepymo, onderdeel van Hendrix Genetics, is een toonaangevende partner in de legkippensector. Als General Manager heb je zowel kennis van de pluimvee industrie, als de business, productie en het aansturen van een organisatie. Daarnaast ben je ook het gezicht naar buiten en betrokken bij strategische klanten. Je bent een mensgericht leider die structuur en professionaliteit kan brengen om zo de organisatie weer naar de volgende fase te leiden. 

Klik op onderstaande button voor meer informatie.

Sr. Beleidsmedewerker Veehouderij

Dierenbescherming

Wil jij je sterk maken voor het verbeteren van dierenwelzijn in een diervriendelijkere veehouderij en levensmiddelenindustrie? Vind jij het een uitdaging beleid te ontwikkelen en te implementeren, waarbij je veel partijen op één lijn moet krijgen? Voor meer informatie kun je terecht bij Jan Borgers, telefonisch bereikbaar op 06 22 412 514 of klik op onderstaand button.


Assistent-Accountant (Agrarisch)

CEB Overijssel B.V. is een middelgroot administratie- en advieskantoor, gericht op de agrarische sector en het mkb en is op zoek naar een Assistent-Accountant (Agrarisch).
Heb jij ervaring met het verwerken van Agrarische jaarrekeningen en aangiftes, dan is dit de functie voor jou.

Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Voor meer vacatures, kijk op onze website!

Agrivaknet is aangesloten bij het Vertrouwensloket Welzijn Landbouwhuisdieren

www.vertrouwensloketwelzijnlandbouwhuisdieren.nl
Deze nieuwsbrief wordt uitgegeven door Agrivaknet. Wilt u ook een banner in deze nieuwsbrief?
Neem dan contact op met het secretariaat van Agrivaknet:
T: 0570-550088
E: secretariaat@agrivaknet.nl
Indien u onze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen kunt u zich hier uitschrijven.
Copyright © Agrivaknet