Is de nieuwsbrief niet goed leesbaar? webversie

Actuele informatie van en over Agrivaknet

9 februari 2023

Actualiteit

Volgende week kunnen we elkaar ontmoeten op de Dutch Pork en Poultry Expo in Den Bosch. Agrivaknet draagt op de 2e dag, 15 februari, bij aan het seminar “Smart Animal Farming” waarbij zij een toelichting geeft op ‘de rol van de vaktechnische agrarische bedrijfsadviseur in een veranderende omgeving’.

Daarna ligt de focus op circulaire meststoffen afkomstig uit de veehouderij, gevolgd door een presentatie hoe je ‘slim en rendabel naar een lagere emissie kunt’ met gebruikmaking van de AfrekenbareStoffenBalans.


De bijeenkomst wordt afgesloten door kennispartner TrouwNutrition, die uitleg geeft wat “Watson” voor met name de varkenshouderij kan betekenen als het gaat om aantoonbaar duurzaam ondernemen.

16 maart 2023 De eerste levensweken van het kalf bepalen het resultaat in de kalverhouderij

De stuurgroep Herkauwers en Henriëtte Rozendaal nodigen u uit voor deze themabijeenkomst


In de toekomst wordt de samenwerking tussen melkveehouderij en kalverhouderij nog belangrijker. Welke rol hebben wij hierin als erfbetreder? Hoe kunnen wij die verbeteren? Tijdens deze bijeenkomst zullen verschillende sprekers ingaan op feiten en meningen over de invloed van de eerste levensweken van het kalf op het behalen van latere resultaten in de vleeskalverhouderij.

52577-msd-agrivaknet-banner-1000x120

Enquête behoeftepeiling Agrivaknet bijeenkomsten nog niet ingevuld?

Vanuit Agrivaknet willen we graag invulling geven aan de behoefte aan specialisatie en verbreding van vakkennis. Maar dat kunnen we alleen goed doen, als we weten wat er bij u leeft. Wat houdt ú nu bezig als bedrijfsadviseur of erfbetreder, over welke thema's wilt u graag meer te weten komen?

Om voor komend jaar, maar ook in de verdere toekomst, een inspirerend programma in elkaar te zetten, vragen we een paar minuten van uw tijd. Vult u onze vragenlijst in met uw ideeën en behoeften?

Seminar Slim en Rendabel naar een 0-emissie i.s.m. Trouw Nutrition

Op de Poultry & Pig Expo in de Brabanthallen op 14 en 15 februari organiseert Agrivaknet samen met NCOK en KCGG op de tweede beursdag, 15 februari, het seminar “Smart Animal Farming” met als slogan "slim en rendabel naar 0-emissie". Aanvang 14.15 uur op de beursvloer. Het doelpubliek? De agrariërs van de toekomst en alle andere mensen die verder willen bouwen aan een duurzamere en rendabele sector. Tijdens dit symposium geeft Trouw Nutrition wat meer toelichting over de innovatie Watson. Zien we je daar?

Volg ook onze wekelijkse webinars op vrijdagochtend van 11.00 uur tot 12.30 uur. Gratis te bezoeken na opgave via blc@precisiebemester.nl. Je kunt de webinars terugkijken op www.deboeraanhetroer.nl of via www.groenkennisnet.nl.

Agrivaknet728x90

Persbericht: Beter Boeren: de tweede financieringsronde

Herkenbaar betere bedrijfsadviseur op website Agrivaknet

Ben je lid van Agrivaknet en wil je op onze website staan?

Neem dan contact met ons op via secretariaat@agrivaknet.nl.
23001_1-Agrivaknet-Actueel-preventie-werkt-banner-728x90px

SABE nieuws

Voor het actuele cursusaanbod SABE trajecten, klik op onderstaande button.

Groen Kennisnet nieuws


Nieuwsbrief nummer 370

Logo handtekening (1)

Publicaties Agrivaknet

Agenda bijeenkomsten Agrivaknet

Datum Stuurgroep Onderwerp
16 maart 2023                            Herkauwers                             De eerste levensweken van
                                                                                                    het kalf bepalen het resultaat
                                                                                                    in de kalverhouderij

voorjaar 2023                             Herkauwers                             Klaver en kruidenrijk grasland

19 april 2023                              Leden Agrivaknet                    Algemene Ledenvergadering

Agenda externe bijeenkomsten

Datum Onderwerp
10 februari 2023                         Webinar "Alles over nitraatmetingen in de bodem"

15 februari 2023                         De markt voor Biobased Fertilizers Seminar 14.15 -15.30
                                                   Den Bosch ism Easy Fairs

14 en 15 februari 2023               Poultry en Pig Expo Easyfairs

Vacatures

Agrarisch Bedrijfsadviseur fulltime (Lettele)

CEB is een actief middelgroot administratie- en advieskantoor en is op zoek naar een adviseur. Als adviseur ben je het vaste aanspreekpunt en sparringpartner voor een groep klanten.
Heb je commercieel inzicht, denk je in oplossingen en ben je continu bezig met het up-to-date houden van je vakinhoudelijk kennis dan is dit een mooie kans voor jou!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Miranda Lagemaat op 0570-550088 of klik op onderstaande button.

Quality Consultant Feed

Schouten Advies BV.

Ben jij een professional in kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid binnen de feed industrie? Werk jij graag aan optimale dienstverlening bij diervoederklanten? Vind jij het uitdagend om kennis over te dragen in 1-op-1 situaties of tijdens trainingen? Kom dan werken bij Schouten Advies!

Neem dan contact op met Marie Teeuwen van CeresRecruitment op 06 30 958 760 of klik op onderstaande button voor meer informatie.

Accountmanager Data Management - Agri

GS1 Nederland

Ben jij commercieel ingesteld en heb je affiniteit met de agrarische sector? Ben je graag onderweg naar klanten en heb jij aantoonbare ervaring met data en software/technologie? Zoek je een informele organisatie waar jouw mening ertoe doet en waar je mooie kansen krijgt om door te groeien?

Neem dan contact op met Aniek de Boer van CeresRecruitment op +316 51 954 881 of klik op onderstaande button.

Business Manager Benelux & Germany

Altilis Nutrition Animale

Ben je ondernemend ingesteld en wil je meer verantwoordelijkheid? Zoek je ruimte voor je commerciële skills, maar ook voor de ontwikkeling van je managementvaardigheden? Dan biedt Altilis je de kans om zelf het stuur in handen te nemen! Werken aan de groei van Altilis = werken aan je eigen groei.

Voor meer informatie kun je terecht bij Jan Borgers van Ceres Recruitment, telefonisch bereikbaar op 06 22 412 514, of klik op onderstaande button.

Quality Specialist Feed & Food

F&F Group

Ben jij een communicatief vaardige duizendpoot en zoek je een brede kwaliteitsfunctie binnen de feed en food business? Werk je graag met hoge mate van vrijheid en verantwoordelijkheid in een klein professioneel team? Kom dan werken bij F&F Group!

Voor meer informatie kun je terecht bij Anouk Bom, telefonisch bereikbaar op 06 51 614 901, of klik op onderstaande button.

Business Development Manager Feed Ingredients

Nukamel

Nukamel koppelt kennis van voeding, fysiologie en ontwikkeling van jonge dieren aan resultaat voor alle schakels in de veehouderij. Als jij jouw commerciële ambities graag verder wil ontwikkelen in een kennisgedreven omgeving dan biedt dit familiebedrijf jou een mooie kans als Business Development Manager Feed Ingredients!

Accountmanager

Kwaliflex

Lever je graag een bijdrage aan het sluiten van de kringloop in de landbouw en voedingsmiddelenindustrie? Wil jij meewerken aan de energietransitie en de CO2-reductie? Spreekt het je aan van reststromen weer waardevolle grondstoffen te maken? Dan biedt Kwaliflex echt een mooie kans.

Voor meer vacatures, kijk op onze website!

Agrivaknet is aangesloten bij het Vertrouwensloket Welzijn Landbouwhuisdieren

www.vertrouwensloketwelzijnlandbouwhuisdieren.nl
Deze nieuwsbrief wordt uitgegeven door Agrivaknet. Wilt u ook een banner in deze nieuwsbrief?
Neem dan contact op met het secretariaat van Agrivaknet:
T: 0570-550088
E: secretariaat@agrivaknet.nl
Indien u onze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen kunt u zich hier uitschrijven.
Copyright © Agrivaknet