LIDMAATSCHAP

Agrivaknet kent drie verschillende lidmaatschapsvormen, hieronder volgt een korte uiteenzetting.

Individueel lidmaatschap

U wordt op de hoogte gehouden van alle georganiseerde activiteiten op uw vakgebied. Een keer per twee weken ontvangt u onze digitale nieuwsbrief “Agrivaknet Actueel”. Tegen ledentarief kunt u deelnemen aan onze activiteiten en aan de jaarlijkse Agrivaknetconferentie. Daarnaast ontvangt u uiteraard per post ons jaarlijkse magazine “De Bedrijfsadviseur”.

Bedrijfslidmaatschap

Werkgevers bieden wij de mogelijkheid om een bedrijfslidmaatschap af te sluiten. Naast de voordelen van een regulier lidmaatschap, biedt een bedrijfslidmaatschap werkgevers nog een aantal andere interessante voordelen. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met secretariaat@agrivaknet.nl.

Studentenlidmaatschap

Studenten hebben de mogelijkheid om alvast lid te worden van Agrivaknet. Studenten zijn vrijgesteld van contributiebetaling. Als lid kunnen zij tegen ledentarief deelnemen aan activiteiten van Agrivaknet. Door aanmelding via het studenteninschrijfformulier kan een student tegen ledentarief deelnemen aan alle activiteiten.Wanneer de student de opleiding afgerond heeft en een werkkring heeft gevonden, wordt het studentenlidmaatschap omgezet in een regulier lidmaatschap.

LID WORDEN

Wilt u lid worden? Mail ons dan uw naam en de gewenste lidmaatschapsvorm naar secretariaat@agrivaknet.nl