LIDMAATSCHAP

Agrivaknet kent drie verschillende lidmaatschapsvormen, hieronder volgt een korte uiteenzetting.

Individueel lidmaatschap

U wordt op de hoogte gehouden van alle georganiseerde activiteiten op uw vakgebied. Een keer per twee weken ontvangt u onze digitale nieuwsbrief “Agrivaknet Actueel”. Tegen ledentarief kunt u deelnemen aan onze activiteiten en aan de jaarlijkse Agrivaknetconferentie. Daarnaast ontvangt u uiteraard per post ons jaarlijkse magazine “De Bedrijfsadviseur”.

Bedrijfslidmaatschap

Werkgevers bieden wij de mogelijkheid om een bedrijfslidmaatschap af te sluiten. Naast de voordelen van een regulier lidmaatschap, biedt een bedrijfslidmaatschap werkgevers de mogelijkheid om gratis vacatures op onze website en in onze nieuwsbrief te plaatsen. Daarnaast ontvangen werkgevers met een bedrijfslidmaatschap 15 % korting op commerciële uitingen, zoals het plaatsen van banners op onze website en/of nieuwsbrief of advertenties. Afhankelijk van het aantal werknemers dat lid wordt is er een prijsstaffeling opgesteld. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met secretariaat@agrivaknet.nl.

Studentenlidmaatschap

Studenten hebben de mogelijkheid om alvast lid te worden van Agrivaknet. Door aanmelding via het studenteninschrijfformulier kunnen zij tegen ledentarief deelnemen aan alle activiteiten. Zodra zij de schoolbanken hebben verlaten en in dienst zijn getreden bij een werkgever, zal het studentenlidmaatschap omgezet worden in een regulier (individueel) lidmaatschap.

Studenten zijn vrijgesteld van contributiebetaling. Als lid kunnen zij tegen ledentarief deelnemen aan activiteiten van Agrivaknet. Wanneer zij hun afleiding afgerond hebben en een werkkring hebben gevonden wordt het studentenlidmaatschap omgezet in een regulier lidmaatschap.

LID WORDEN

Om lid te worden maakt u een keuze uit een van onderstaande formulieren.