Agrivaknet Expeditie

Agrivaknet Conferentie wordt Agrivaknet Expeditie!

Zoals jullie ongetwijfeld weten, is het onze ambitie om bedrijfsadviseurs te laten groeien door kennisuitwisseling en persoonlijke ontwikkeling. Groeien doe je niet door te blijven doen wat je altijd al deed. Daarom gaan we dit jaar nieuwe kansen verkennen tijdens de allereerste Agrivaknet Expeditie!

De Agrivaknet Expeditie vindt plaats op 3 april 2019 in het Impulse gebouw van Wageningen Universiteit. Het thema van deze allereerste expeditie is ‘Zie jij door het bos nog bomen?’. Ons werkveld draait niet langer om individuele contacten, maar om optimale ketensamenwerking. Welk pad kies jij? Er staat een overvloed aan data tot je beschikking, hoe maak je hier optimaal gebruik van? Hoe ga jij om met de toenemende werkdruk en de lastige beslissingen die jouw klanten moeten nemen?

Uitreiking nieuwe award
Bij een vernieuwd evenement horen ook nieuwe programmaonderdelen. Dit jaar zal tijdens de Agrivaknet Expeditie voor het eerst ‘De Exponent’ worden uitgereikt. De Exponent is een award voor bedrijfsadviseurs die met elkaar het verschil weten te maken in de agrarische sector.

 We dagen jullie uit om tijdens de Agrivaknet Expeditie het ‘beste bedrijfsadvies’ van het afgelopen jaar in Pecha Kucha stijl te presenteren.

Informatie over de Exponent en Pecha Kucha presenteren

Programma

Het programma start om 13.30 met een inspirerende plenaire sessie gevolgd door workshops gericht op persoonlijke ontwikkeling. De Pecha Kucha presentaties en de uitreiking van de Exponent vormen een interactief geheel. Om 18.30 uur wordt de middag afgesloten met een gezamenlijk diner. Tijdens deze expeditie is er natuurlijk volop gelegenheid tot netwerken.

 

Lid van Agrivaknet (€140,-)Geen lid van Agrivaknet (€185,-)